E-mail

Jelszó

elfelejtett jelszó

 1. Regisztráció

  Legyen ott, ahol keresik!
  Minden csomagunkban egy éves megjelenést biztosítunk a www.szaknevsor.co.hu és a www.uniocegtar.hu adatbázisokban, ahol lehetősége van cége bemutatására, elérhetőségeinek megadására (Név, Cím, Telefon, Fax, email cím, weboldal cím). Mindkét keresőrendszerben többféle témakör alapján lehet keresni a cégadatok mellett, pl.: tevékenység, szolgáltatás, márka, termék, cégminősítés. Ezen felül adatlapja rendelkezik képgalériával, valamint térképes helymeghatározással. Ez segít abban, hogy a potenciális vásárlók az Ön cégét válasszák. Ezen felül adatlapja rendelkezik képgalériával, valamint térképes helymeghatározással.
 2. Saját kezelőfelület

  Minden regisztrált ügyfelünknek biztosítunk egy felhasználó nevet és egy titkos jelszót, amelyek segítségével a szolgáltatás időtartama alatt hozzáférést biztosítunk saját cégének adatlapjához. Így Önnek akár napi szinten lehetősége van az aktuális adatok módosítására, képek feltöltésére külön térítési díj megfizetése nélkül.
 3. Kulcsszavak megadása

  A megfelelő kulcsszavak igen nagy szerepet játszanak abban, hogy leendő partnereink könnyedén ránk találjanak. Az egyes csomagokban megadhat 20 kulcsszót, melyekre a keresési listán megjelenik vállalkozása.
 4. Banner

  Főoldalon elhelyezett banner (az egyik legelterjedtebb hirdetési forma az interneten) olyan ügyfeleink számára nyújt megoldást,akik az oldal látogatóit közvetlenül, még az adatbázisban történő keresés előtt szeretnék eljuttatni a cégük oldalára, megelőzve ezzel versenytársaikat. A De Lux és Prestige csomagjaink három hónap főoldali banneres megjelenést tartalmaznak.
 5. Google kampány

  A Google manapság a világon kezdeményezett keresések 96%-át bonyolítja le. Igen nagy jelentőséggel bír, hogy adott nyelvterületen oldalunk legjellemzőbb kulcsszavaival hányadikként talál ránk a kereső.

  A Google kampány szolgáltatással hirdetését, cégbemutatóját, weboldal-hivatkozását megjelenítjük a Google találati oldalain, valamint a Google hirdetési hálózat tagjainak oldalán. A szolgáltatás 25.000 forintos hirdetési keretet tartalmaz. Önnek csak a valós látogatók után kell fizetnie, mivel a hirdetés ára csak a tényleges rákattintáskor kerül levonásra a keretből. Ahhoz, hogy a hirdetése a megfelelő célcsoportot érje el, Önnek 4 keresőszót kell megadnia, valamint meghatározhatja azt is, hogy a kampány mennyire legyen intenzív, milyen területre korlátozódjon, és hol ne jelenjen meg! A kampány sikerességéről havonta e-mail-ben tájékoztatjuk Önt, valamint folyamatosan figyeljük az Ön hirdetési keretét, így ha az elfogy, azonnal jelezzük Önnek!
 6. Google kereső optimalizálás

  A reklámra fordított költségek nagyjából csak addig hoznak közvetlenül új látogatókat a promotált oldalra, ameddig a reklámkampány tart, a hirdetés látható.A keresőoptimalizálásnak - ezzel ellentétben - időben elhúzódó pozitív hatása van a látogatottságra. Kitűnő szakmai csapatunk folyamatos munkája biztosítja, hogy a partnereink által adott kulcsszavakra a keresőkben minél jobb pozíciót érjünk el, ezzel lényegesen több ügyfelet szerezve az Önök számára. Prémium és De Lux csomagunkban az Ön által megadott kulcsszavakat folyamatosan optimalizáljuk,garantálva, az előrébb kerülést a Google találati listájában!
 7. Egyéb szolgáltatások

  Helyezésvásárlás: Előzze meg konkurenciáját! Adatbázisunk lehetőséget kínál különböző tevékenységek, szolgáltatások gyors keresésére is. Ha szeretné, hogy a főoldalon található alkategóriákban az Ön cégét előnyben részesítsük, külön térítési díj ellenében a listán kiemelt helyet biztosítunk cége számára.